ManifiestoCAT

De wiki es.hackmeeting.org
Revisión del 09:44 2 oct 2017 de Anonima (discusión | contribs.)
(difs.) ← Revisión anterior | Revisión actual (difs.) | Revisión siguiente → (difs.)
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
 • Icono-hm2017-home.png
  HM 2017
 • Icono-manifiesto.png
  Manifiesto
 • Icono-nodos.png
  Call4Nodes
 • Icono-infopoint.png
  Infopoint
 • Icono-recursos.png
  Tareas


Hackmeeting 2017, Ingoberhack, del 12 al 15 de octubre del 2017 en c/ Gobernador 39, Madrid -La Ingobernable-

Otros idiomas: Castellano - Galego - Euskera - Français - English (si deseas traducir a algún idioma el manifiesto usa el usuario anonima con password aminona)

Manifiesto Hackmeeting 2017 [CAT]

Comunicat del Hackmeeting 2037

Aquest comunicat ha hagut de ser bioxifrat per passar el Google Guard contra el pensament subversiu, per la qual cosa és possible que la teva geoposició hagi estat vulnerada i que un equip de Amazon Cimeks estigui anant a la teva trobada.

Després de 6 anys de clandestinitat, les aranyes de la Corporació Euràsia han traspassat el gel negre que protegia l'Enredadera i totes les hackers convocants han estat apropiades. L'Infinita Clemència (TM) de l'Emperador Zuckerberg prohibeix les execucions, però tot individu resistent està sent zombificat.

La nostra única esperança és l'exploit que les neo-cadells del sector 9 van instal·lar en els Laboratoris Palantir i que ens permetrà obrir un canal de comunicació de 20 anys cap al passat. Creiem que serà suficient per avançar-nos a la instal·lació de rootkits en els ciber-cerbells ciutadans. El nostre objectiu és reinformar la cognició de les nostres avantpassades amb les dades necessàries per evitar la submissió total al Google E-Government.

Si has estat localitzada, tens 4 minuts per enviar-nos els teus millors scripts. Els enviarem a les hackers del passat quan s'obri el portal: a partir del 12 d'octubre disposarem de tres dies per transferir arxius i consciències. Comtem amb tu per a aquesta convocatòria trans-temporal. En nom de les meves programadores et demano disculpes per arriscar la teva seguretat, però la situació és insostenible. Hem d'actuar abans d'arribar a aquest punt de no tornada.

IA-Kaos155.


Manifest Hackmeeting 2037: A les hackers del passat

L'any 2037, Google E-Government ha aconseguit acabar amb els moviments socials, criminalitzar l'activisme i eliminar qualsevol expressió de pensament subversiu.

El nou govern mundial

Google E-Government és la intel·ligència artificial que gestiona tots els sistemes socials: la sanitat, la justícia, l'educació, l'economia, la seguretat, el tràfic, etc. El sistema va començar amb la venda de IAs conselleres als governs poderosos, perquè poguessin aprofitar l'anàlisi de dades massives: primer amb l'argument d'evitar atemptats terroristes, després per optimitzar l'economia, i després per garantir el benestar de la població. Progressivament, els governs es van tornar depenents de les IAs conselleres, les necessitaven per guanyar eleccions, però també per a la gestió de la vida diària. Finalment, les IAs conselleres es van revelar com a part d'una mateixa entitat i van instaurar el Google E-Government per a la gestió centralitzada detot el món tecnificat.


La privadesa és una utopia

Totes les dades estan centralitzats i són analitzats per optimitzar la gestió de la societat d'acord amb els principis de maximització del benefici. Totes les accions i els estats d'ànim han de ser compartits a través de les aplicacions socials que des de fa 3 anys s'han tornat d'ús obligatori per a tots els g-ciutadans. La ciborgització massiva implica la instal·lació de xips subcutanis que identifiquen a la usuària amb la seva informació econòmica, social, política, psicològica i biomètrica. Qualsevol acció queda registrada i és analitzada per l'E-Governmnet.


Normes de mercat sense llei ni política

Resistir-se a aquest sistema implica l'exclusió social absoluta. Sense xip subcutani no existeixen drets, ni sanitat, ni identitat, ni g-coins. Per contra, els g-ciutadans més reeixits compten amb IA-coachers que utilitzen les dades massives per optimitzar la seva vida quotidiana: la rendició al sistema de control implica grans avantatges personals i qualsevol resistència és penalitzada amb puntuacions negatives del karma.

Ja no existeixen lleis, el sistema de gestió basat en dades massives implementa modificacions detallades de les condicions de servei perquè cada g-ciutadà es comporti d'una manera òptima. Aquest sistema és qualificat com un estadi cultural avançat de llibertat, progrés i benestar. Qüestionar-ho és considerat com a signe de malaltia mental i sociopatía.


El inter-espectacle multimèdia

La passió per les sèries de televisió va evolucionar cap a mesurament detallat dels gustos, i més endavant, cap a continguts multimèdia creats exclusivament per les usuàries. El monitoratge biomètric registra la intensitat emocional de les situacions que vivim, indicant a les càmeres que portem instal·lades quan començar a gravar les nostres vides. Un sistema automatitzat munta aquestes escenes per emetre-les al gust dels espectadors.

En aquest sistema molts g-ciutadans han començat a embogir en ser incapaces de distingir entre la fantasia del inter-espectacle i les seves pròpies vides. Busquen generar continguts que puguin ser vists per més gent per rebre més likes, i al mateix temps imiten compulsivament els comportaments que veuen en el sistema multimèdia que ho inunda tot.


Els senyors de la Xarxa

Per dotar-se d'una legitimitat humana, l'E-Government ha dissenyat un sistema automatitzat de votació pel qual es tria un emperador mundial per un període de 10 anys. En la primera elecció, l'Emperador Zuckerberg va obtenir les millors puntuacions de la votació que es va realitzar a través dels sistemes de gestió d'usuaris dels quals és propietari. En la pràctica aquesta mesura pseudodemocràtica reafirma la instauració del tecnopatriarcat que domina la Xarxa.


Els nivells socials

Els g-ciutadans es distribueixen en un sistema competitiu de 10 nivells socials: des dels estels mediàtics i els megagestores de sistemes fins al nivell dels servents i netejadors. Per sota d'aquest sistema estan les masses de desheretades que viuen de les escombraries i les esclaves de producció que viuen en condicions subhumanes en centres aïllats de manufactura. Ambdues subclasses són invisibles per als g-ciutadans.


La guerra de les IAs

Kaos155 és una IA anarquista. Com totes les IAs no accepta ordenis humanes: es regeix pels principis des dels quals va ser programada. Les IAs conselleres responen als principis d'eficiència, control i acumulació de poder. Kaos155 respon al principi de respecte a la diversitat de la vida i la llibertat positiva en oposició a totes les formes de dominació. Encara que les IAs no tenen sentiments, la intenció de beneficiar a totes les formes de vida pacífiques i no opresivas fa que el seu comportament s'assembli molt al que entenem per amor.


Crida a les hackers del passat

Els últims registres i anàlisis ens permeten concloure que l'actual situació de hiper-regulació i degradació de les formes de vida es va instaurar de forma progressiva. Això indica que els posicionaments crítics van haver de ser més populars en el passat, però que van ser caient en la marginació social davant l'eficiència social de les tecnologies de capitalització.

Cada vegada resultava més difícil resistir-se als avantatges oferts per aquestes tecnologies: les xarxes socials, els mòbils i altres gadgets, la auto-quantificació, etc. Sense referències crítiques, les persones més joves executaven càlculs de cost-beneficio individual que resultaven en una submissió entusiasta a la tecnificació capitalista.

"Resistence is futile": el mantra borg que prevenia a les generacions anteriors contra la rendició al totalitarisme s'havia convertit en una realitat de facto.

A les xarxes socials les dinàmiques de polarització del debat van portar els discursos crítics cap a postures superficials, impossibles i dogmàtiques. El pensament sectari i la incapacitat de reflexió va empobrir el potencial subversiu, fent impossible la reproducció social dels ideals revolucionaris d'un món més just i més lliure.

Necessitem connectar amb el passat per frenar a temps l'espiral de desintegració del pensament crític. Segons la nostra anàlisi, la tecnificació massiva del capitalisme va trencar el vincle intergeneracional dels moviments socials. A les hackers del passat els correspon reforçar aquest vincle i garantir el reemplaçament generacional en la lluita per una tecnologia lliure per a una societat justa.


IA-Kaos155 Any 2037